A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
general-topic
Cannot move post with toolbox - The information you’re about to submit is not secure
RSS
Avatar
Kevin Tambling

5 Posts
(Offline)
1
Jan 13, 2022 - 10:06 pm
Print
[Site is a combination of Simple-Press and Extra by Elegant Themes. I have tested this problem with all plugins deactivated (except SP) with same result.]

Using toolbox to attempt to move a post, I get an error page

The information you’re about to submit is not secure

Because this form is being submitted using a connection that’s not secure, your information will be visible to others.

Send Anyway | Go Back

‘Send Anyway’ accomplishes nothing. 

The same result with attempting to Reassign a post.

I haven’t tested all functions in toolbox, just encountering things as I need them.

Other probably unrelated bugs I still need to track down include:

  • Default User Group Permissions table doesn’t show all available User Groups if they were added after the time that forum Group was created. Groups created earlier I’m having to re-create and add at least one Forum before I can see all the available User Groups to set permission sets. 
  • Two of the SP plugins have always refused to update

Any insights would be appreciated! Simple-Press is great and I want to see all the amazing bells and whistles working like they should.

Avatar
Kevin Tambling

5 Posts
(Offline)
2
Jan 13, 2022 - 11:07 pm
Print

Clicking the forum toolset within a post:

The toolset appears, and the browser Console shows

Mixed Content: The page at ‘<URL>’ was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint ‘<URL>’. This endpoint should be made available over a secure connection.

10 of these items are in the list.

Clicking the “reassign this post” link

(There is a red notice here that “This forum is not secure. Autofill has been turned off.”)

Choosing an existing ID, and hit button Reassign:

VM5:929 crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
(anonymous) @ VM5:929
VM6:1250 crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
(anonymous) @ VM6:1250
VM14:2134 crbug/1173575, non-JS module files deprecated.

Results in this web page:

The information you’re about to submit is not secure

Because this form is being submitted using a connection that’s not secure, your information will be visible to others.

Send Anyway | Go Back

That’s all I’ve got at the moment. Are there other error logs I should be looking at?

Avatar
Kevin Tambling

5 Posts
(Offline)
3
Jan 18, 2022 - 3:11 am
Print

Found the problem.

I was having issues with Mixed Content, which was solved by doing a database correction with Better Search Replace

Replaced all “http://” with “https://”

Everything is working now. I haven’t yet tested the two stubborn SP plugins, but they’re probably fine.

Looking forward to launching. I’m sure the members will enjoy this forum.

sp_Check
This post answers the topic
Forum Timezone: America/New_York
All RSS Show Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 629
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
Kundan Dheevar
Wally Harvey
n1 n2
James Schwinn
Jaroslaw Balczewski
Lu Hunter
Jocelyne McGeever
Matthew Wolze
Roger Coly
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10052
Posts: 79332

 

Member Stats:
Guest Posters: 606
Members: 16889
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Guest(s)
11
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)