A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
general-topic
Changing Advanced Search Forum Scope Not Working
Avatar
Ashley Pfeil
2 Posts
(Offline)
1
Sep 24, 2021 - 12:08 pm
Print

For the sp_SearchForm() argument ‘searchScope’ I tried changing it to 2, for “All forums”, but it didn’t work. But I was able to change ‘searchIncludeDef’ to 3 just fine. I have a feeling it might be because on my forum overview page I’ve only got the “All forums” option. But then of course when I actually go into one of the forums, the options “Current forum” and “All forums” are there. Whereas with ‘searchIncludeDef’ on both the forum overview page and the forum pages all options are the same. On the forum overview page I have <input type=”radio” id=”sfradio2″ name=”searchoption” value=”2″ checked=”checked”>, but there is no value=”1″. So that’s probably causing a problem. 

Forum overview page screenshot

Forum page screenshot

Theme file screenshot

Currently I’m on the Barebones Child Framework theme but it happens with the Modern 2020 theme as well so I don’t think it is a theme issue.

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
James Smith
Martin Brothers
Arti Singh
Abdulaziz alghthbar
Tim Castillo
Kaspalita Thompson
Martin Kolář
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10059
Posts: 79348

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16900
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Guest(s)
18
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)