A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
general-topic
No formatting after fresh install
Avatar
SP Community Support

282 Posts
(Offline)
1
Oct 20, 2022 - 8:27 pm
Print

Hi:

There are a number of reasons why you might be running into this issue – most of them related to caching.

Many sites might have plugins that attempt to cache pages and/or combined css and js files.  If so, installing a new plugin might not invalidate the cache so that the Forum JS and CSS can be added to the page output.

The FORUM page should be excluded from any caching and the Simple:Press css and js files should be excluded from being combined with other css and js files.

After making these adjustments please make sure you clear your browser cache for the forum page (CTRL-F5 while on the forum page) and, if you’re using a proxy service such as CloudFlare that you also clear the caches there.

I hope this helps.

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
David Hnát
Gary Lee
Glen Stewart
Rodney Pacis
kent black
Robert Meharg
test test
narek amprachamian
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10065
Posts: 79362

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16922
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Guest(s)
10
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)