Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
A few issues following upgrade to V6
Avatar
dogsday
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 29, 2018 - 5:27 am

I'm not sure if this is a plugin topic or theme topic...

I've followed your steps to update a test site to 6.0.4 and have a few errors showing up as follows:

1 - At the top of the Forum dashboard, I'm getting an error "Either the tablet theme css file and/or color overlay file from the selected tablet theme is missing". I can't see any problem at the front end but also can't get the message dismissed. I have Reboot child framework, 2.0 active and have tried deactivating and reinstalling but still get the error. Same if I switch to Reboot 2.0

2. There are two 'pink' errors flagged up in the Toolbox>Error Log: (screenshot)

SPv6-errors.jpgImage Enlarger

PM system seems to be working ok

Thanks for any suggestions.

DD

Avatar
dogsday
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 29, 2018 - 6:20 am

Screen-Shot-2018-11-28-at-09.50.47-3.pngImage Enlarger

Here's the error message on the forum dashboard

DD

Avatar
Simple Press
Admin
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 29, 2018 - 4:42 pm

Hi - looks like you opened up a private ticket for this as well under your platinum subscription.  We've responded to it on there.

Thanks.

Avatar
dogsday
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 30, 2018 - 5:03 am

Yes, received, thanks.
I posted the ticket as I couldn't post in this forum at the time.
Thanks for your help
DD

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17348
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10120
Posts: 79607