Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
BUG: "ERROR: No date provided"
Avatar
celticpride
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 3, 2011 - 10:07 pm

Seeing this ("ERROR: No date provided") on the homepage of one of my forum categories. The forum is accessible here: http://itsalltech.com/forum . Tried posting a new thread to see if the issue would resolve itself, but it hasn't. 

Thoughts? Thanks. 

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 4, 2011 - 3:53 am

Odd - that would be a missing date on a post. Has something happened to the database perhaps?

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
celticpride
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 4, 2011 - 12:26 pm

Not that I know of. Seems as though the issue went away when I optimized the database through phpMyAdmin. With that being said, I'm completely lost on how that would affect the date appearing. 

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 4, 2011 - 2:04 pm

Ah - when MySQL starts to give problems and has tables that badly need optimisation or repair it can csuse spurious data errors,,,

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
celticpride
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 4, 2011 - 2:06 pm

That must be it, then. 

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17348
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10118
Posts: 79603