Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Cannot 'Add Topic' to Forum
Avatar
Nick Beale
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Mar 6, 2012 - 10:49 am

Hi All,

 

Successfully added Simple:Press onto my friends website - http://www.blogsnbows.com/forums that is still under development.

 

However as myself (Moderator) I am unable to add a new topic and get a page not found message.

 

I have literally deactivated all plugins to see if any of them caused the issue, I have even activated the default Wordpress theme and same thing happens again.

I've had a look through similar posts but can't find anything obvious to fix it.

 

Thanks in advance

NB

Avatar
Nick Beale
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Mar 6, 2012 - 11:41 am

*sigh*

 

It would have helped if I actually defined the Global Permissions correctly.

 

All sorted!

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Mar 6, 2012 - 11:52 am

Oh I do like when this happens 🙂

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 633
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 615
Members: 17335
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10105
Posts: 79544