Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Clear instruction on how to upgrade from 4.5.1
Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 10:32 am

I seem to be having problems upgrading from 4.5.1 and the instructions from the 5.0 page mostly seems to refer to 4.4.5. Can anyone please tell me exactly how to upgrade properly? 

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 12:56 pm

http://codex.simple-press.com/.....rsion-4-5/

But there is no really no difference between 4.4.5 and 4.5.1 except for WP 3.3 support.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 3:40 pm

Yellow Swordfish said

http://codex.simple-press.com/.....rsion-4-5/

But there is no really no difference between 4.4.5 and 4.5.1 except for WP 3.3 support.

Thanks I did find this page after posting here, and the install went fine with the exception that there's 2 dropdown menus labeled "select forum" in the upper right-hand corner. How would I go about fixing this?

 

[Image Can Not Be Found]

Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 5:17 pm

Here's a link to the forum page so you can see the double menus..http://pinposts.com/community-board/

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 7:10 pm

have you tried the forum - integration - page and permalink panel and different combinations of the multiple display and display in loop options?

Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 7:25 pm

Mr Papa said

have you tried the forum - integration - page and permalink panel and different combinations of the multiple display and display in loop options?

I'm sorry I don't quite understand what you mean...

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 7:34 pm

in your wp admin are a bunch of sp admin panels... go the forum integration admin panel and then the page and permalink sub panel...  you will see two options you can change dealing with multiple display of the forum and displaying within in the loop...  your wp theme may be doing abnormal things so try different combinations of those two to get rid of your second content...

Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 7:35 pm

I've tried different combinations of settings within the forum - integration options if that's what you mean...

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 27, 2012 - 7:51 pm

its only displayed once for me... based on your link in post 4...  so seems fixed...

Avatar
LauraE
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 28, 2012 - 5:13 am

Mr Papa said

its only displayed once for me... based on your link in post 4...  so seems fixed...

I'm still seeing two menus. Based on what you said I even cleared out browser cache, and tried flushing theme cache.

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17348
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10120
Posts: 79605