Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Lost forum styling with cache plugin
Avatar
Stan Dahl
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Dec 11, 2017 - 1:06 pm

Hi guys,

We had to install a new cache plugin today and we lost our SP forum styling.

WPMU / Hummingbird support said this:

"The forums plugin seems to be using a cache css file in wp-content, HB can't seem to be able to touch or see it as it seems an un-common location. unless it's another caching plugin being used."

I flushed the general cache and reset combined CSS cache

Do you have any thoughts on how to get our forum styling back?

Thanks,

Pete

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Dec 11, 2017 - 3:23 pm

If your cache plugin IS doing something with the forum then perhaps the first step is to turn off the forum built in CSS cache completely - Options > Global Settings. Let's see what happens. Oh - and please clear your browser cache before trying again...

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17357
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10123
Posts: 79613