Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
My WP dashboard has stopped working after installing simple press
Avatar
Prem Kanna
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 2, 2019 - 2:04 pm

Hi,

My WP dashboard has stopped working after installing simple press.After login it shows blank page 
http://forum.thegfp.com/wp-admin/

When i checked it with WP_DEBUG in wp-config.php, it shows me below error.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function spa_enqueue_datepicker() in /home/premkann/public_html/forum/wp-content/sp-resources/forum-plugins/analytics/sp-analytics-plugin.php:117 Stack trace: #0 /home/premkann/public_html/forum/wp-includes/class-wp-hook.php(286): sp_analytics_admin_load_resources('index.php') #1 /home/premkann/public_html/forum/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/premkann/public_html/forum/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/premkann/public_html/forum/wp-admin/admin-header.php(99): do_action('admin_enqueue_s...', 'index.php') #4 /home/premkann/public_html/forum/wp-admin/index.php(111): include('/home/premkann/...') #5 {main} thrown in /home/premkann/public_html/forum/wp-content/sp-resources/forum-plugins/analytics/sp-analytics-plugin.php on line 117

 

Kindly check and resolve this asap.

Thanks 

Avatar
Simple Press
Admin
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 2, 2019 - 2:57 pm

Hi:

Do you have just the Simple:Press plugin installed or did you install the other Simple:Press add-ons as well?  If so, can you disable the simple:press add-ons from FORUM->PLUGINS?

If you can't get to the FORUM->PLUGINS menu option, you might need to remove them directly from the server using FTP. Just remove the files under wp-content/sp-resources/forum-plugins.

If you installed all the Simple:Press plugins in one shot, tt is possible that you ended up installing a plugin that requires a newer version of Simple:Press - we do have a couple of those.

Thanks.

Avatar
Prem Kanna
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 3, 2019 - 1:24 pm

Hi,

Thank you so much for your quick response.

Yes I have installed some SP plugins.

How to identify which plugin is causing this problem?

My simple press version is 6.0.6 

I have attached the list of plugin I have already installed.

Thanks and Regards

Avatar
Simple Press
Admin
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 3, 2019 - 1:27 pm

Hi:

I think you forgot to add the list of plugins to your message.  However, if you have the ADS or ANALYSIS plugin installed, you should disable those.  They require the upcoming version of Simple:Press to be installed (you can check the requirements on the individual documentation pages for those items).  

Thanks.

Avatar
Prem Kanna
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 3, 2019 - 2:18 pm

Hi,

Thank you very much.I had Analytics plugin installed and I just removed it.
Its all working fine now.

Thanks again for your great support 🙂

Avatar
Simple Press
Admin
sp_UserOfflineSmall Offline
Apr 12, 2019 - 4:21 pm

Hi - just wanted to let you know that we pushed version 6.1 of Simple:Press to the wordpress.org repository so if you update to that, you should be able to enable the Analytics and Ads plugin if you wish.

Thanks.

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17348
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10120
Posts: 79607