Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Need help syncing member data
Avatar
Nathan Crane
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Sep 29, 2014 - 12:45 pm

Hi, we have installed your forum and most things are working nicely.  Our problem is that we have about 5,000 members inside of our Digital Access Pass member's site inside wordpress.  So now when they login, they can see the forum, and it recognizes their name, but it is asking them to login to be able to post.  When you click login, it then takes to a wordpress login page and then produces an error after putting in their info.  What can we do?  Thanks!

Avatar
Ike
Sawtry, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Sep 29, 2014 - 1:15 pm

Hey Nathan,

Firstly, you shouldn't need to 'sync' anything specifically, as you probably know Simple:Press doesn't really have users, they are just WP users. So it looks more like a re-direct problem. To save typing, copying and pasting, you might want to take a look at this thread from a user with a similar problem using Digital Access Pass. You might just need to bypass the login section of the forum.

Hope that helps, shout if you need any more help!

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Sep 29, 2014 - 5:12 pm

ah, answered the contact too...  thanks for link Ike, couldnt put it in the email being on the road... :)

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17357
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10123
Posts: 79613