Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Quote not working
Avatar
Conrad_Farlow
Sheffield, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 28, 2011 - 5:54 pm

Hi when I hit quote the < blockquote >< /blockquote> contains the following:

Fatal error: Call to undefined function sp_editor_save_linebreaks() in /problem-with-post-edit-buttonome/gruzcom1/public_html/ABF_Test/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-filters.php on line 766

I'm starting to get paranoid as I'm the only one reporting this stuff.

Conrad

Avatar
Lee H
Coastal New England (USA)
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 28, 2011 - 7:09 pm

Heh, heh! I'll put you out of your misery... I get it too. Just didn't notice as I've been out of debug mode lately.

Fatal error: Call to undefined function sp_editor_save_linebreaks() in /problem-with-post-edit-buttonome/leeh/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-filters.php on line 766

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 28, 2011 - 8:56 pm

will open a ticket for research...  we recently had to reorder some include stuff so we properly recognized an upgrade situation and might have missed something... tough to check every option/button Wink

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 647
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17344
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10117
Posts: 79598