Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Unable to access Simple:press admin settings
Avatar
Julian Paul Francis Kitagawa
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Oct 1, 2015 - 3:14 am

I just noticed that the link on my website's backend to the simple:press settings is missing. I tried navigating directly to the page (http://doingenglish.com/wp-adm.....mple-forum) but just get this message:

"You do not have sufficient permissions to access this page."

... any idea?

Avatar
Julian Paul Francis Kitagawa
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Oct 1, 2015 - 3:22 am

I managed to access the settings by going to:

http://doingenglish.com/wp-adm.....lugins.php

(Got a link after updating a SP plugin).

There's still no link to the forum on the side bar (in the wordpress admin) though.

Avatar
Ike
Sawtry, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Oct 1, 2015 - 4:42 am

Hey Julian,

I'm a bit confused. How did you get the URL to navigate to the admin page if you can't access it from the menu? And why does the URL contain simple-forum? Sorry if missing something.

You most likely have some kind of conflict in the admin panel, can you check the browser console to see if you're getting any errors / conflicts?

Also, is everything up to date i.e WP and WP plugins, SP and Sp plugins?

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17356
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10122
Posts: 79610