A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
1
Apr 18, 2012 - 10:14 pm
Print

I have a member that did have a rank, and then I added them to a new rank and removed them from the previous rank. However both ranks are still showing. When I go into Add to rank, she doesn’t show up, and when I goto Remove from rank she isn’t there either.

It’s a Special Forum rank if that makes a difference.

Any suggestions?

Thanks!

 Shari  

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
2
Apr 18, 2012 - 10:24 pm
Print

both ranks are showing on the front end?  or in the admin panel?  guessing the former, but just checking…

can you look in db at the sfmeta table… find your special rank (name matches meta_key) and post the contents of that meta_value?  hopefully not too many in there…

btw… you can now have badges for user groups…  so if you are trying to mimic that with special ranks, we can probably get you switched over too…

Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
3
Apr 18, 2012 - 10:41 pm
Print

Yes it is the front end.

It’s not for a badge but so people know they are forum moderators. We wanted the rank to show.

 Here’s the code, not sure what you think is too many eek

“old” rank

a:2:{s:5:”badge”;s:0:””;s:5:”users”;a:177:{i:0;s:2:”40″;i:1;s:2:”44″;i:2;s:2:”12″;i:3;s:3:”124″;i:4;s:2:”21″;i:5;s:3:”133″;i:6;s:2:”59″;i:7;s:2:”86″;i:8;s:3:”115″;i:9;s:2:”14″;i:10;s:3:”109″;i:11;s:2:”27″;i:12;s:2:”23″;i:13;s:2:”29″;i:14;s:2:”50″;i:15;s:2:”53″;i:16;s:3:”103″;i:17;s:3:”114″;i:18;s:3:”127″;i:19;s:3:”102″;i:20;s:2:”66″;i:21;s:2:”32″;i:22;s:2:”57″;i:23;s:2:”64″;i:24;s:3:”138″;i:25;s:3:”139″;i:26;s:1:”4″;i:27;s:2:”18″;i:28;s:3:”116″;i:29;s:2:”84″;i:30;s:3:”121″;i:31;s:2:”73″;i:32;s:2:”47″;i:33;s:2:”55″;i:34;s:2:”46″;i:35;s:2:”15″;i:36;s:2:”96″;i:37;s:2:”16″;i:38;s:2:”41″;i:39;s:2:”30″;i:40;s:2:”80″;i:41;s:2:”36″;i:42;s:2:”72″;i:43;s:3:”134″;i:44;s:3:”135″;i:45;s:3:”105″;i:46;s:3:”117″;i:47;s:3:”118″;i:48;s:2:”92″;i:49;s:2:”60″;i:50;s:2:”74″;i:51;s:2:”38″;i:52;s:3:”120″;i:53;s:2:”85″;i:54;s:3:”126″;i:55;s:3:”132″;i:56;s:2:”76″;i:57;s:2:”69″;i:58;s:3:”123″;i:59;s:2:”94″;i:60;s:3:”122″;i:61;s:2:”45″;i:62;s:2:”63″;i:63;s:2:”79″;i:64;s:2:”25″;i:65;s:2:”81″;i:66;s:3:”119″;i:67;s:2:”13″;i:68;s:2:”51″;i:69;s:2:”75″;i:70;s:2:”90″;i:71;s:3:”137″;i:72;s:3:”104″;i:73;s:2:”97″;i:74;s:2:”28″;i:75;s:2:”48″;i:76;s:3:”130″;i:77;s:2:”78″;i:78;s:2:”20″;i:79;s:2:”68″;i:80;s:2:”24″;i:81;s:2:”26″;i:82;s:2:”65″;i:83;s:2:”10″;i:84;s:3:”110″;i:85;s:2:”98″;i:86;s:2:”91″;i:87;s:2:”31″;i:88;s:2:”58″;i:89;s:2:”89″;i:90;s:3:”125″;i:91;s:2:”17″;i:92;s:2:”82″;i:93;s:2:”83″;i:94;s:2:”61″;i:95;s:2:”93″;i:96;s:3:”111″;i:97;s:3:”101″;i:98;s:2:”52″;i:99;s:3:”128″;i:100;s:3:”129″;i:101;s:3:”113″;i:102;s:2:”37″;i:103;s:2:”62″;i:104;s:2:”33″;i:105;s:2:”54″;i:106;s:3:”107″;i:107;s:2:”56″;i:108;s:2:”39″;i:109;s:2:”70″;i:110;s:3:”108″;i:111;s:2:”49″;i:112;s:2:”35″;i:113;s:2:”19″;i:114;s:3:”106″;i:115;s:2:”67″;i:116;s:2:”99″;i:117;s:2:”11″;i:118;s:2:”95″;i:119;s:3:”136″;i:120;s:2:”88″;i:121;s:2:”22″;i:122;s:3:”112″;i:123;s:2:”34″;i:124;s:2:”77″;i:125;s:3:”100″;i:126;s:2:”71″;i:127;s:3:”140″;i:128;s:3:”144″;i:129;s:3:”168″;i:130;s:3:”169″;i:131;s:3:”143″;i:132;s:3:”146″;i:133;s:3:”149″;i:134;s:3:”151″;i:135;s:3:”148″;i:136;s:3:”147″;i:137;s:3:”173″;i:138;s:3:”164″;i:139;s:3:”142″;i:140;s:3:”165″;i:141;s:3:”152″;i:142;s:3:”150″;i:143;s:3:”166″;i:144;s:3:”159″;i:145;s:3:”163″;i:146;s:3:”157″;i:147;s:3:”145″;i:148;s:3:”172″;i:149;s:3:”171″;i:150;s:3:”174″;i:151;s:3:”162″;i:152;s:3:”170″;i:153;s:3:”160″;i:154;s:3:”161″;i:155;s:3:”167″;i:156;s:3:”154″;i:157;s:3:”153″;i:158;s:3:”158″;i:159;s:3:”156″;i:160;s:3:”141″;i:161;s:3:”155″;i:162;s:3:”181″;i:163;s:3:”182″;i:164;s:3:”175″;i:165;s:3:”176″;i:166;s:3:”177″;i:167;s:3:”180″;i:168;s:3:”179″;i:169;s:3:”178″;i:170;s:3:”190″;i:171;s:3:”187″;i:172;s:3:”185″;i:173;s:3:”186″;i:174;s:3:”184″;i:175;s:3:”188″;i:176;s:3:”189″;}}

“new” rank

a:2:{s:5:”badge”;s:0:””;s:5:”users”;a:6:{i:0;s:2:”-1″;i:1;s:3:”253″;i:2;s:2:”42″;i:3;s:3:”333″;i:4;s:3:”143″;i:5;s:2:”87″;}}

 Shari  

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
4
Apr 18, 2012 - 10:44 pm
Print

lol. eek

is the user id of the user you tried to remove listed in there?  would be in one of the s:3 strings…

Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
5
Apr 18, 2012 - 11:23 pm
Print

Yep it’s 143, so should I just manually remove it?

 Shari  

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
6
Apr 18, 2012 - 11:28 pm
Print

hmmm….  didnt notice old vs new…

a bit troubled by this:

i:0;s:2:”-1″;

in the new…

can you try changing it to:

a:2:{s:5:”badge”;s:0:””;s:5:”users”;a:5:{i:0;s:3:”253″;i:1;s:2:”42″;i:2;s:3:”333″;i:3;s:3:”143″;i:4;s:2:”87″;}}

and then see if the user is listed in the remove…

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
7
Apr 18, 2012 - 11:30 pm
Print

which begs the question… how are you removing?  are you selecting the user in the current member list and then selecting move to selected list.. and finally hitting delete member?

-1 is telling me no.. but we may need to protect against that…

Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
8
Apr 18, 2012 - 11:39 pm
Print

I did this a few days ago, so I’m not 100% positive, but I believe I added them all to the new rank, and then when I realized it didn’t show nicely with both ranks, and we really didn’t need it to show both; I went into the old rank and did a Remove > Remove Members.

 Shari  

Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
9
Apr 19, 2012 - 12:02 am
Print

Ok I got her removed. I also have a lot of “blanks” in there, and and removing them. It seems I have to do it one at a time. I’m the one who had the phantom members. Maybe it was something related to that as well.

Another odd thing I found when I went to edit the membership the link is showing the location as an actual sever location.

[/problem-with-post-edit-buttonome2/sitecode/public_html/wp-content/plugins/simple-press/forum/profile/forms/sp-form-overview.php]

It shouldn’t be doing that should it?

Now that I’m thinking about all of this, there was an issue with the database it had something to do with bluehost transfering the database to a new account and different server. I’m wondering if all of this is from that. I know it broke the database and they had to roll it back.

 Shari  

Avatar
Shari Smith
Chicagoland
55 Posts
(Offline)
10
Apr 19, 2012 - 12:34 am
Print

I’m wondering if it was one of the updates I ran that is causing the issue with the profile editing, as even changing the url for that the profile is still showing the error message, and it wasn’t happening before the update or me doing everything I’ve been doing to clean out the phantom members. AAARRRRRRGG!

One problem fixed and another arises…. I’m done for tonight…

 Shari  

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
BadSantaeni
Patrice Elizabeth
Caroline Norriss
Web team
Pavol Vrabec
Hélène CLEMENT
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10062
Posts: 79357

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16915
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Silvia Di Blasio
Guest(s)
7
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)