Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
"Upload, Reply and New Toppic" not working
Avatar
Roy Martinez
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
May 10, 2017 - 6:53 pm

Hi guys,

About a month ago my forum just stopped working. The issue seem to be with my theme (Avada) and the core plugins within it (Fusion Core and Fusion Builder). Do you happen to know any way to fix this? 
 
Thanks!
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
May 10, 2017 - 8:41 pm

well, it wont just stop working... something had to have changed...  did the theme update?  what changed in it?

plus, what does stop working mean????  errors?  screenshots?  link to site?

need some info in order to be able to help...

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
May 11, 2017 - 10:35 am

Worth adding that there have been several problems with the Avada theme in the past and it is worth doing a search here to hunt some of them out.

Some issues were sorted by an update the Avada team put out earlier this year so it might also be worth checking you are using the most up to date version.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Roy Martinez
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
May 11, 2017 - 10:10 pm

Yes I updated the theme recently, that might have caused the issues. I have the latest version of the theme with all the patches and plugins installed and up to date. 

What I mean with stopped working is that I click the buttons and absolutely nothing happens, there's no error message or anything. I see the forum just fine but when I push the reply, add topic or upload buttons they do absolutely nothing. 

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
May 12, 2017 - 8:36 am

do you have a link to your site so we can check for obvious conflicts?

no caching of forum pages, right?  any errors in the browser console or the php error log?

does this theme use bootstrap.js (which conflicts with the wordpress supplied jquery ui)?

Avatar
Roy Martinez
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
May 12, 2017 - 11:05 am

I'm not a developer, so I basically don't understand anything about those codes, but I checked in the browser console (with the link you placed above) and it shows this error message in the console:

"7f981b7….js:13 Uncaught Error: `selector` option must be specified when initializing tooltip on the window.document object! at c.init (7f981b7….js:13) at new c (7f981b7….js:13) at HTMLDocument.<anonymous> (7f981b7….js:13) at Function.each (jquery.js?ver=1.12.4:2) at a.fn.init.each (jquery.js?ver=1.12.4:2) at a.fn.init.b [as tooltip] (7f981b7….js:13) at HTMLDocument.eval (eval at <anonymous> (sp-forum-footer.js?ver=4.7.4:1), <anonymous>:1:124) at i (jquery.js?ver=1.12.4:2) at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4:2) at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4:2)"
Avatar
Roy Martinez
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
May 12, 2017 - 11:08 am

Captura-de-pantalla-2017-05-12-a-las-9.06.15-a.m..pngImage Enlarger

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
May 12, 2017 - 7:08 pm

do you have a theme or plugin that does some of modification to tooltips?  seems to be conflicting with the tooltips we use...

and the answers to my other questions? especially the link (we can tell some of the others with that)...

Avatar
Roy Martinez
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
May 16, 2017 - 6:51 pm
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
May 16, 2017 - 9:04 pm

not sure I can see much since forum seems behind paywall...  but it is throwing js errors which might indicates a problem and will stop other js from running...

do you know what fusion-scripts is??

<script type='text/javascript' src='//automotrizenvideo.com/wp-content/uploads/fusion-scripts/173924b27f58cf5be2ca342309f6c2bf.js'></script>

its quite odd to be running scripts from that upload directory too...  you might check the integrity of this???

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 639
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17342
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10116
Posts: 79581