A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
plugins-topic
Import from BBpress only pulled in replies
Avatar
Jimmy Thomson
Australia
95 Posts
(Offline)
1
Nov 9, 2019 - 10:00 pm
Print

Hi

I’m a returning user after a frustrating year working with BBpress – now desperate to get Simple:Press up and running again

I did an import on my BBpress install and it all looked fine until I realised I only have the replies, not the original topics.

Now, there is an issue with a locked and hidden BBpress reply which may be the culprit or may not.  The rest of the program seems to function without that being fixed.

Anyway, is this a common problem with an easy solution or should I be looking at exporting to a third-party program and importing from there?  Or something else?

BTW, I am doing all this on a staging site so the website flat-chat.com.au trundles along OK (but disappointingly clunky).

Thanks in anticipation …

Avatar
Simple Press
392 Posts
(Offline)
2
Nov 11, 2019 - 5:06 pm
Print

Hi:

The importer will only import topics and replies that are set to a PUBLISHED status.  bbPress and its add-ons will sometimes set this status to something else other than PUBLISHED.  Locked, Hidden or other similar statuses will not be imported. If you want to import these items there are two options:

1. Make sure that they are set to published.

2. We can open a custom project for you to create a modification to import all the other statuses. The cost will vary depending on how you want topics and replies with these statuses to be handled after they have been imported to SP.

Replies should not be imported without a topic so that is unusual.  Have you Reset your Simple:Press admin permission?  This is a post-import step that needs to be done – go to FORUMS->ADMIN->MANAGE ADMINS and click on the UPDATE ADMIN CAPABILITIES for each admin.

Thanks.

Avatar
Jimmy Thomson
Australia
95 Posts
(Offline)
3
Nov 11, 2019 - 5:18 pm
Print

Yes, I updated the admin permissions, as instructed.

One thing I did do was to deactivate BBpress before I tried the import (to avoid clashes).

I’ll go back, remove Simple Press, reactivate BBpress, then start again with a fresh install, and see if that works. 

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
BadSantaeni
Patrice Elizabeth
Caroline Norriss
Web team
Pavol Vrabec
Hélène CLEMENT
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10062
Posts: 79357

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16915
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Guest(s)
10
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)