A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
plugins-topic
Post Ratings Style
Avatar
Michael Walden
72 Posts
(Offline)
1
Apr 28, 2018 - 7:48 am
Print

 Hello!

I attempted to change the post ratings style from stars to thumbs up/thumbs down. I was not prompted to confirm the change nor did it save the change in the options panel.

Thank you!

“I must stop him from being one of those who call themselves good because they have no claws.” ― Irvin D. Yalom, When Nietzsche Wept

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
2
Apr 28, 2018 - 11:49 am
Print

Are changes in the admin panels generally being saved OK? In other words is this specific to the Post Rating option or part of a larger issue?

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Michael Walden
72 Posts
(Offline)
3
Apr 28, 2018 - 1:25 pm
Print

I haven’t noticed an issue anywhere else. I had to add some file type extensions to the file uploader plugin and that worked fine. Other than that I haven’t needed to make many option changes recently.

“I must stop him from being one of those who call themselves good because they have no claws.” ― Irvin D. Yalom, When Nietzsche Wept

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
4
Apr 29, 2018 - 2:30 am
Print

Sorry for the delay.

We are going to have to ask you to check in your web console for script errors. Open the admin  panel and then try the operations again and see if anything gets reported.

If you have no experience with the console then this FAQ should help point the way: https://simple-press.com/docum…..r-console/

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Michael Walden
72 Posts
(Offline)
5
Apr 29, 2018 - 7:06 pm
Print

This is all Greek to me, but it is what came up in the console. I just noticed too that even though the stars are still showing as the rating system on the display, they do not work anymore. Clicking on any star results in nothing as they no longer are a link.

 

Uncaught TypeError: Cannot read property ‘split’ of undefined
at HTMLDocument. (admin.php?page=simple-press%2Fadmin%2Fpanel-options%2Fspa-options.php&tab=display:6895)
at HTMLDocument.dispatch (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
at HTMLDocument.r.handle (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
at Object.trigger (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
at Object.a.event.trigger (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:9)
at y (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:4)
at XMLHttpRequest.c (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:4)
VM415:1

Uncaught TypeError: Cannot read property ‘style’ of null
at spjToggleLayer (eval at (spa-admin.js?ver=4.9.5:1), :1:1588)
at HTMLInputElement.eval (eval at (spa-admin-events.js?ver=4.9.5:1), :1:139)
at HTMLInputElement.dispatch (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
at HTMLInputElement.r.handle (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
spjToggleLayer @ VM415:1
(anonymous) @ VM417:1
dispatch @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3
r.handle @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3
VM415:1

Uncaught TypeError: Cannot read property ‘style’ of null
at spjToggleLayer (eval at (spa-admin.js?ver=4.9.5:1), :1:1588)
at HTMLInputElement.eval (eval at (sp-subscriptions-admin.js?ver=4.9.5:1), :1:3273)
at HTMLDivElement.dispatch (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
at HTMLDivElement.r.handle (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3)
spjToggleLayer @ VM415:1
(anonymous) @ VM420:1
dispatch @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3
r.handle @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,underscore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-cor&load[]=e,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=4.9.5:3

“I must stop him from being one of those who call themselves good because they have no claws.” ― Irvin D. Yalom, When Nietzsche Wept

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
6
Apr 30, 2018 - 3:35 am
Print

Yes – that’s all a bit dense isn’t it!

Try this first.

  1. Go to the forum admin > toolbox > housekeeping and click on the two tasks to reset combined CSS/JS caches – one at time.
  2. Clear your browser cache to make sure it is nit holding ion to anything significant.

If that does not make any difference we may need to ask if we can access the SP Admin to take a closer look.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Michael Walden
72 Posts
(Offline)
7
Apr 30, 2018 - 6:36 am
Print

I was so hopeful, as I had forgotten those options, but no, it didn’t help 🙁

“I must stop him from being one of those who call themselves good because they have no claws.” ― Irvin D. Yalom, When Nietzsche Wept

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
8
Apr 30, 2018 - 8:52 am
Print

Shame – but it was worth a try!

Would it be possible to have a forum Admin account so that we can take a look at the generated source and look at the generated urls for the AJAX calls. Is this possible?

If so – could you please create an SP Admin account so that we can log in and see the forum behaviour. Please send a PM to both myself (Yellow Swordfish) and Mr Papa with credentials.

It helps if you can include links to not just your forum but also to this topic so we can get to it quickly to re-read what has been said. A brief reminder of the problem is also very helpful.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Michael Walden
72 Posts
(Offline)
9
Apr 30, 2018 - 11:03 am
Print

Done. Botched the first message, that’s the kind of day I’m having haha! Second message has all the details

“I must stop him from being one of those who call themselves good because they have no claws.” ― Irvin D. Yalom, When Nietzsche Wept

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
10
Apr 30, 2018 - 3:21 pm
Print

OK. Thanks. I am seeing an odd error so I will need to confer

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
Gary Lee
Glen Stewart
Rodney Pacis
kent black
Robert Meharg
test test
narek amprachamian
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10065
Posts: 79362

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16922
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Guest(s)
8
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)