Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
plugins-topic
Display Errors Admin Toolbar After Changing Out Forum Icons
Avatar
Elsa Elsa
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Dec 14, 2019 - 8:28 am

Me again!

I changed two of my forum icons. I simply uploaded the new icons / replaced the old ones, with no other changed.  The display in the form is fine but this seems to have broken the admin toolbar..

admin-error.jpg

I am also seeing weirdness in the admin area on my kindle fire (but not my desktop). I can screenshot that if needed. I thought this might be enough to dx?

I checked the error log and there is nothing there. I'm baffled.  Any ideas?

Forum here: https://www.elsaelsa.com/forum/

Thanks!

Avatar
SP Community Support
SP Moderator
sp_UserOfflineSmall Offline
Dec 14, 2019 - 1:26 pm

Hi:

Are you using an icon or an uploaded image?

What happens if you use an uploaded image instead of an icon?

Avatar
Elsa Elsa
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Dec 14, 2019 - 8:30 pm

Thanks for responding.  I replaced icons with icons.
I then swapped out for an image - still broken.

I then put the old icons back - still broken.

I have disabled the admin toolbar and then turned it back on. Still no change.

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17351
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10122
Posts: 79609