Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Activate Forum Plugins - Page Not Found
Avatar
Phil Lockwood
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 29, 2012 - 5:24 am

Hi,

I've installed a set of plugins on a forum, (unzipped them in the SP-Resources/plugins folder), and when I try and activate them it's bringing up a "Sorry Page Not Found" error on the front end of the Wordpress site.

Any suggestions anybody please?

Best wishes,

Phil

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 29, 2012 - 6:36 am

By that I assume you mean a 404. Just from activating an SP plugin?

Well - we have had a small handful of people for whom the creation of the sp-resources folder under wp-content has ended up with the wrong owner setting. Could you ask your host to check it and the sub-folders under it and if wrong ask them to reset it and make it correct?

That is about the only thing I can think of to begin with.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Phil Lockwood
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 29, 2012 - 6:53 am

Yellow Swordfish said

By that I assume you mean a 404. Just from activating an SP plugin?

Well - we have had a small handful of people for whom the creation of the sp-resources folder under wp-content has ended up with the wrong owner setting. Could you ask your host to check it and the sub-folders under it and if wrong ask them to reset it and make it correct?

That is about the only thing I can think of to begin with.

I've got it on my own server, what permissions should I give the sp-resources or any other folder to sort this issue out please?

Phil

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 29, 2012 - 7:44 am

The permissions should be OK but we recommend 755 for folders and 644 for files usually.
It is the ownership of the folders that is the concern.
if you interrogate the permission settings check the 'owner' of, say wp-content. The owner of our folders should be the same.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Feb 29, 2012 - 8:13 pm

user and group would be the owner info needed... usually represented as username:groupname an they could be the same...

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 639
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17342
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10116
Posts: 79581