Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Bug - Dashboard crash on fresh install
Avatar
devjah
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 7, 2011 - 12:15 pm

Mr Papa said:

any clue on the first two? error log?

readdir() expects parameter 1 to be resource, boolean given in root\wp-content\plugins\simple-press\sp-startup\install\sp-upgrade-support.php on line 96, referer: root/wp-admin/admin.php?page=simple-press/sp-startup/sp-load-install.php

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 7, 2011 - 12:19 pm

what did you do differently on third install?  did you create the dir?  was that a critical error?

Avatar
devjah
Rookie
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 8, 2011 - 4:24 pm

Mr Papa said:

what did you do differently on third install?  did you create the dir?  was that a critical error?

I did nothing different, it just installed on third try. that is a warning, not an error. I don't get what was the problem.. Hope it was only me.

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 8, 2011 - 6:06 pm

so far... but pretty small sample size...  thats the worrying part...

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17348
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10120
Posts: 79605