A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
1
Jul 24, 2012 - 9:52 pm
Print

Forum seems to be working fine,however I get this error comes up in tool box-should I worry about it…

file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
2
Jul 25, 2012 - 3:53 am
Print

Can you give me any further details? Which tool box?

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
3
Jul 25, 2012 - 6:41 am
Print

This was from the tool box back end/Tool box clicking error logs

Error Log

Date Type Description
July 25, 2012
9:37 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:37 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:37 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:37 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
July 25, 2012
9:34 pm
php file: /simple-press/sp-api/sp-api-auths.php
line: 32
function: sp_get_auth
Notice | Trying to get property of non-object
Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
4
Jul 25, 2012 - 6:43 am
Print

Having posted all that the forum seems to be working ok,just was curious of error log-thank you for your time!!

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England

16436 Posts
(Offline)
5
Jul 25, 2012 - 7:20 am
Print

We will get to the bottom of it… thanks

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
6
Aug 16, 2012 - 8:25 pm
Print

I seem to have another Error log from the toolbox,just wondered if this is a serious problem or not

August 16, 2012
10:24 pm
php file: /simple-press/forum/content/classes/sp-forum-view-class.php
line: 364
function: sp_forumview_query
Notice | Uninitialized string offset: 0
August 16, 2012
10:24 pm
php file: /simple-press/forum/content/classes/sp-forum-view-class.php
line: 364
function: sp_forumview_query
Notice | Uninitialized string offset: 0
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
7
Aug 16, 2012 - 9:08 pm
Print

sounds like you are running old version… that was updated in SP 5.1.3…

Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
8
Aug 17, 2012 - 9:38 pm
Print

No have 5.1.3 update everytime you show up in updates with Wordpress..

This was in error log today

August 18, 2012

12:28 pm

database file: /problem-with-post-edit-buttonome/mysites/public_html/syma107.com/wp-content/sp-resources/forum-plugins/private-messaging/sp-pm-plugin.php

line: 157

function: sp_pm_do_upgrade_check

error: Can’t DROP ‘sender_id’; check that column/key exists

ALTER TABLE wp_sfpmattachments DROP sender_id

August 16, 2012

10:24 pm

php file: /simple-press/forum/content/classes/sp-forum-view-class.php

line: 364

function: sp_forumview_query

Notice | Uninitialized string offset: 0

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA

19448 Posts
(Offline)
9
Aug 17, 2012 - 11:16 pm
Print

first one is meaningless and unimportant… ;)

cannot duplicate the second one currently and it was fixed… so perhaps you can paste that line 364 here… I need to verify it was fixed in 5.1.3 and not 5.1.4 (in dev)…

Avatar
Darthmonk
31 Posts
(Offline)
10
Aug 18, 2012 - 2:10 am
Print

When you say post line 364 do you mean from theme editor,sorry bit dumb on that,or can use cuteftp to pick up that area if know where to look..

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support, Marcus (Simple:Press)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
Lorena Affleck
samantardh
PatrickAlawl
Hannelore Gaither
Margarito Nowacki
Elwood Mcclendon
samantaerx
Larue Cordeaux
Jerrold Stockman
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10071
Posts: 79393

 

Member Stats:
Guest Posters: 608
Members: 16976
Moderators: 0
Admins: 4

Most Users Ever Online
1170
Currently Online
Guest(s)
1
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)