Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Moved forum to new site and not loading
Avatar
Matthew Klahorst
Rookie

Silver Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 25, 2018 - 2:28 pm

Moved the forum over to a new site as described by tutorial, but the forum is not loading.

Let me know how I should DM a link for support.

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 25, 2018 - 3:15 pm

Can you describe what you actually mean by 'not loading'? Assuming a menu option (perhaps) what happens when it is clicked?

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 25, 2018 - 10:09 pm

did you update forum permalink?

Avatar
Matthew Klahorst
Rookie

Silver Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 25, 2018 - 10:09 pm

thank you for following up but client has decided to use another platform.

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Jul 25, 2018 - 10:18 pm

okay, thanks for the update...  good luck...

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 639
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17342
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10116
Posts: 79581