Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
The plugin does not have a valid header
Avatar
R083RT
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Jun 14, 2017 - 3:17 am

Anytime I install the core plugin WP loads a blank white page with a message saying:

"The plugin does not have a valid header."

not sure what that means but comes up on every install.  Just thought you would like to know.

I like SimplePress so far.

Great support!  

Keep up the good work guys.

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Jun 14, 2017 - 3:32 am

The header is valid and correct. But have you not got it installed now judging by your other, later topic post? If not then please do check the name of the folder in wp-content/plugins. Check it is 'simple-press' and that WP has not appended a number - which it will do under some circumstances.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
R083RT
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Jun 14, 2017 - 3:35 am

No number appended.  Just "simple-press".  Yes, it did install and everything seems to work so far.

I like SimplePress so far.

Great support!  

Keep up the good work guys.

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Jun 14, 2017 - 3:36 am

Fingers crossed then.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 639
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17342
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10116
Posts: 79581