A A A
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Lost password?
general-topic
Wrong site address in welcome email
Avatar
Paul Carmen Carmen
7 Posts
(Offline)
1
Jul 8, 2021 - 6:48 am
Print

Hi all –

We have installed Simple:Press on a development site, tested it and all is OK.

We have now made that dev site the live one.

In the welcome email when a user registers, the email looks like this:

Image-forum.jpgImage Enlarger

The Login address is that of the old dev site. Help!

Thanks for any help.

Attachments
Avatar
Simple Press
392 Posts
(Offline)
2
Jul 8, 2021 - 3:19 pm
Print

Hi:

Here are a couple of things to try:

1. Go to WordPress’ SETTINGS->PERMALINKS and just save the data on that screen.  That will reset the URLs for some things.

2. Go to FORUM->INTEGRATION and click the UPDATE FORUM PERMALINK button there.

Hopefully these actions will help.

Thanks.

Forum Timezone: America/New_York
All RSSShow Stats
Administrators: Blues Dancer, Simple Press, SP Community Support
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 630
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Newest Members:
BadSantaeni
Patrice Elizabeth
Caroline Norriss
Web team
Pavol Vrabec
Hélène CLEMENT
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10062
Posts: 79357

 

Member Stats:
Guest Posters: 607
Members: 16915
Moderators: 0
Admins: 3

Most Users Ever Online
499
Currently Online
Nedko Tsonev
Guest(s)
10
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)