Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
plugins-topic
Blog linking plugin
Avatar
Chris Radios-TV
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 2, 2017 - 5:28 am

Hi,

Yesterday I installed the blog post linking plugin.Its 99% working great, posts and/or pages are appearing in the designated simple press forum section as expected. Bi-directional updating of the post/page or forum topic is working too.

However one thing I cannot seem to get working is blog comments, they are not appearing as topic posts and I cannot fathom why.

I have "Create topic posts from blog comments" enabled,also "Update topic post on comment edit or delete" enabled, but still nothing appears.

What is strange though is that if a reply is made to the topic it does appear as a comment on the blog page.

I don't have any other WP comment plugins installed and I'm running the latest WP and simple press releases.

Any ideas on where to start investigations would be greatly appreciated?

http://www.Radios-TV.co.uk

Avatar
Chris Radios-TV
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 2, 2017 - 6:16 am

Ignore the above, its now working, quite why I have no idea, sorry to bother you.

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Nov 2, 2017 - 6:44 am

Creepy...

I am glad it is now working but I hate those scenarios where one minute it doesn't and then it does. Impossible to work out why it faltered in the first place.

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17351
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10122
Posts: 79609