Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Getting a 502 server error after changing the login from custom url to forum login form (setting)
Avatar
Sebastian Schimpf
Member
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 29, 2017 - 8:37 am

That sucks! ... but other than that my experience with WPE is quite good. 
By the way:
Do you have a recommendation for a better WP managed hosting and great 24/7 support?

Avatar
Yellow Swordfish
Glinton, England
SP Master
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 29, 2017 - 8:48 am

We have been happily using a VPS at the same company for so long now I am truly out of touch. But @mr-papa might have some ideas.

On the whole I do hear good reviews of WPE but I also know that it comes up every now and then here often over some so-called 'security' add-on that the user didn't know was being used!

andy-signature.png
YELLOW
SWORDFISH
Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 29, 2017 - 11:38 pm

we struggled for many years finding a good host...  have been quite happy for last 3 or 4 with hivelocity...  though they do not have anything specific to WP that I know of...

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 649
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 618
Members: 17351
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10122
Posts: 79609