Support Forum

Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
general-topic
Standard Access cannot post new topic or reply
Avatar
Conrad_Farlow
Sheffield, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 6, 2011 - 9:03 pm

Rolled back and still no difference. Happened at 6829, worked before that. Please fix this, it's really important to me, if it's not your fault then help me find out what's going on.

 

Conrad

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 6, 2011 - 10:33 pm

Conrad, its hard to fix if its unknown what your issue is...  No one else seems to be having this issue - certainly Andy and I are not... 

we are not ignoring it, but have to explore what could be unique in your set up and try to ascertain what might be going on...

patience please...  after all, you just have it running on a test site for now, right? Wink

Avatar
Lee H
Coastal New England (USA)
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 6, 2011 - 11:22 pm

I guess I should pipe in here and say that I have no problems posting or replying as a regular member on my setup. Sorry, but I've tried several times with all kinds of users.

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 12:00 am

Lee, same for Andy and I...

Conrad, can Andy and I still access your server?  I dont seem to have a PM with credentials... can you resend them to us so we can take a closer look?

Avatar
Conrad_Farlow
Sheffield, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 7:02 am

Steve PM sent.

My best guess (and it's only a guess) is that the plug in 'user role editor' has screwed with the DB.

I have tried un installing it but I suspect the damage is done.

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 2:29 pm

will try to take a look this afternoon... cleaning up some login/registration stuff...

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 4:00 pm

hmmm... something odd here... ticket open...

problem with you not allowing links in post content...  shouldnt matter, but error in that check it appears... and on your site, you cant change the admin to allow links - doesnt save properly.  so will get that fixed up...

we dont see it because the default is to allow links... and why Andy asked if you had that setting off...  you said you changed, but bet you never really checked and assumed it saved... but the save isnt working...  if you go back you will see it still disabled...

anyway, will work the fixes...

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 4:30 pm

an svn up should fix this... sort of... 

The changeset corrects handling of links not allowed like you have set... 

but I didnt see anything wrong in the admin code for saving the option... and it saves fine for me...  think its something more globally (another plugin??) affecting you...  I was having problem saving any options... so that will have to be chased separately...

Avatar
Conrad_Farlow
Sheffield, UK
Member
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 4:46 pm

Had to do an upgrade this time, was that expected. Anyway it certainly seems to have worked. So will you check the saving any options problem for admins? There is another added bonus as well. I'll tell you in another thread.

Avatar
Mr Papa
Simi Valley, CA
SP Master
Free Members
sp_UserOfflineSmall Offline
Aug 7, 2011 - 4:55 pm

yes. puzzled on that one though... have asked andy to take a look...

might be worth disabling other plugins and see it its a conflict...

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1170
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Mr Papa: 19448
Ike: 2086
Brandon: 864
kvr28: 804
jim: 647
FidoSysop: 577
Conrad_Farlow: 531
fiddlerman: 358
Stefano Prete: 325
Member Stats:
Guest Posters: 616
Members: 17344
Moderators: 0
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 17
Topics: 10117
Posts: 79596